5/5

>>> Pakej Super

Penghantaran Secara Cash On Delivery (COD).

Jom Order Dahulu Tanpa Buat Pembayaran.

Barang Sudah Sampai ke Rumah Nanti Baru Bayar Cash Pada Posmen.

Lebih Daripada

0
Pengguna FerraRossa di Malaysia

HARGA PROMO PAKEJ 1: RM 217

✔ 1 unit 150ml Ferrarossa Relaxing Makeup Melter bernilai RM79

✔ 1 unit 100ml Ferrarossa Pore-Fect Glow Gel Toner bernilai RM69.

✔ 1 unit 100g Exfoliator bernilai RM69.

Percuma 1 unit facial towel.

✔ Percuma 1 set facial sponge.

Percuma 1 unit botol travel.

✔ Percuma 1 unit travel waterproof bag.

HARGA PROMO PAKEJ 2: RM 148

✔ 1 UNIT 150ML FERRAROSSA RELAXING MAKEUP MELTER BERNILAI RM79

✔ 1 UNIT 100ML FERRAROSSA PORE-FECT GLOW GEL TONER BERNILAI RM69.

✔ PERCUMA 1 UNIT FACIAL TOWEL.

✔ PERCUMA 1 SET FACIAL SPONGE.

HARGA PROMO PAKEJ 3: RM 79

✔ 1 UNIT 150ML FERRAROSSA RELAXING MAKEUP MELTER BERNILAI RM79

Pernahkah anda mengalami Masalah seperti ini?

  • Eksperimen dengan pelbagai jenis produk tapi masalah muka masih datang kembali...
  • Salah pakai produk yang tak kena dengan kulit lalu jadi breakout...
  • Tiba-tiba tumbuh biji kolesterol walaupun selalu jaga makan setiap hari...
  • Jerawat tak berhenti tumbuh walaupun kerap cuci muka....
  • Penat tukar-tukar produk skincare sampai duit dah banyak habis...

Apa Yang Anda Buat Bila Masalah-Masalah Ini Terjadi?

Cuba pulihkan masalah muka sampai jumpa pakar kulit?

Terpaksa beli pakej pakar kulit yang beribu ringgit tapi tak menjanjikan apa-apa hasil? Dahlah tak menjanjikan apa-apa. Dia boleh ajak ulang 3-4 kali buat rawatan yang sama pula tu.

Yang Pasti Cara-Cara di Atas Menghabiskan Wang Ringgit & Selalunya Tak Berkesan

Muka masih tak pulih-pulih. Jerawat tetap datang setiap hari.

Nak pergi pakar pun dah habis banyak duit dengan pakej yang harga melampau.

Rasa hilang confident dan malu nak tunjuk naked face depan orang.

Suami makin kurang bagi kasih sayang dan support membuatkan anda rasa down sangat…

Sebab Inilah Anda Sangat-Sangat Memerlukan Set Lengkap FerraRossa Ini.
Ia Sangat Berkesan Untuk..

FerraRossa Relaxing Makeup Melter

✔ Menghilangkan makeup dengan mudah walaupun menggunakan makeup jenis minyak.

✔ Tanggal makeup dengan pantas hanya dengan menggunakan tangan sahaja. Boleh pakai dan terus mandi.

✔ Membantu mengurangkan jerawat dari tumbuh.

✔ Menanggalkan makeup dengan bersih dan bertindak sebagai cleanser untuk wajah anda.

✔ Diperbuat daripada bahan organik tanpa kimia. Membantu membersihkan makeup tanpa rasa tegang pada kulit.

 

FerraRossa PoreFect Toner

✔ Menutup pori-pori muka untuk mengelakkan kotoran masuk selepas mencuci muka.

✔ Membantu mengurangkan jerawat dari tumbuh.

 

FerraRossa Peachy Exfoliator

✔ Membersihkan kulit mati dari wajah.

✔ Menggalakkan penumbuhan kulit muka yang baru. Tiada lagi masalah kulit kusam atau bertompok.

✔ Membantu mengurangkan jerawat dari tumbuh.

✔ Membantu menghilangkan parut jerawat.

✔ Membantu menghilangkan biji kolesterol di wajah.

 

Didaftarkan dengan kKM & Diperbuat Dari Bahan Natural Yang Halal

Kenapa Set Lengap FerraRossa ini menjadi pilihan terbaik untuk anda?

Nombor KKM Melter: NOT180402994K
Nombor KKM Toner: NOT190708029K
Nombor KKM Exfoliator: NOT190906787K

Rutin cuci muka yang super berkesan untuk hilangkan jerawat

Masalah kulit ini akan datang balik kalau kita tak buat rutin penjagaan muka yang betul. 

Selepas pembelian, konsultan kami akan hubungi anda dengan langkah-langkah yang anda perlu buat untuk pastikan result mula nampak dalam masa 2 minggu.

Hasil Pantas Membuang Parut Jerawat

Kelebihan utama set lengkap Ferrarossa ni ialah untuk hilangkan parut jerawat yang ada di muka. Anda dah tak perlu malu dah lepas ni sebab kulit akan mula glowing dan flawless.

Tidak Tegangkan Wajah

Kesemua produk FerraRossa ini lembut pada muka dan tak tegangkan wajah macam skincare lain.

Membantu Mencerahkan Wajah Tanpa Menggunakan Bahan Terlarang

Wajah merupakan aset utama kita. Jika anda serius nak buang biji kolesterol, jerawat dan jeragat…

Anda wajib mencuba set lengkap FerraRossa ini. Kami akan siap bantu sekali jika anda ada pertanyaan tambahan bila sudah membeli produk ini.

Biar kami bantu anda sampai masalah muka anda berkurangan dan akhirnya flawless seperti yang anda impikan.

Testimoni Pelanggan-Pelanggan
FerraRossa

Diperbuat dari Bahan Semulajadi Halal & Berdaftar dengan KKM

JAWAPAN SOALAN-SOALAN LAZIM

Tak perlu bayar dahulu. Anda pilih pakej di website ini. Kemudian isikan borang order dan klik hantar.

Kami akan proses order tersebut dan hantar order anda terus ke rumah.

Nanti barang sampai di rumah anda, baru perlu buat bayaran. Kami akan cuba buat penghantaran sebanyak 3 kali. Selamat dan senang.

Boleh. Sila Whatsapp kami di +601157719631.

Boleh. Sila Whatsapp kami di +601157719631.

Boleh. Sila Whatsapp kami di +601157719631.

Telah Digunakan Oleh Ramai Wanita di Seluruh Malaysia
Kepuasan 100% Daripada Pelanggan

All Rights Reserved.

Digitalmarketingmalaysia.com

Suite 15 Bizpoint PKNS,
Seksyen 7 Shah Alam,
40000 Shah Alam, Selangor

Tel: 017-6588802 | Email: projekali@gmail.com

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. 

PRIVACY POLICY: We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager